Bélyegző-Shop.hu - Bélyegzőkészítés és rendelés online
 

Új projectünk egy online bélyegzőkészítéssel foglalkozó webshop.
A megvalósítás a grafikai munkán túl kiterjedt egy teljes online webáruház környezet kialakítására és leprogramozására is.

A weboldal készítésénél elsőrangú szempont volt, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a webáruház kivitelezése, mivel megrendelőnk minden sallangtól mentes, egyszerűen kezelhető, webáruházat szeretett volna elkészíttetni, ahol a bélyegzőket és bélyegző kellékanyagokat megrendelhetik az ügyfelek. A bélyegzők tekintetében pedig személyreszabható megoldásokat - egyedi szövegmegadási lehetőséget, grafikázhatóságot kellett biztosítsunk. További képekért kattintson.

Tovább az oldalra
.
.
Az oldal kivitelezéséhez hozzátartott az oldal optimalizásála a keresések szempontjából. Mivel a bélyegzőkészítés és bélyegzős webáruházak az utóbbi időkben elég elterjedtek mostanában, így az optimalizálás hosszú idő alatt és kitartó munkával hozhatta meg csak a kívánt eredményt.

Egyedi megoldások: x összeg elérése után a megrendeléseknél az oldal automatikusan felkínál bizonyos ajándékokat, bélyegző viszonteladók védett felületen saját árakkal használhatják a megrendelő felületet. Logók feltöltési lehetősége, a bélyegzőre kerülő szövegek megadása, grafikázhatósága. Azonnali online visszaigazoló levelek programozása. Akciós kuponokat generáló rendszer programozása.
.
.
Összegezve tehát a munkát:
- Egy bélyegzőkészítéssel foglalkozó áruház megtervezése és kiviteletése
- Mindezt gyorsan :)
- Saját grafikák elkészítése, termékek fotózása
- A webáruház teljes leprogramozása, lehetőség megteremtése az új termékek felviteléhez
- Az oldal optimalizálása
- Teljes felügyelet, a frissítések elkészítése, a cikkek megjelenítése
.